Sequence – Jännittävä Strategiapeli Koko Perheelle

🃏 Luo strategisia sarjoja voittaaksesi: Sequence haastaa pelaajat suunnittelemaan ja rakentamaan viiden merkin sarjoja riville, mikä vaatii sekä taktista ajattelua että yhteistyötä vastustajien voittamiseksi.

🔍 Kehitä strategista ajattelua ja suunnittelua: Yhdistämällä kortteja pelimerkkeihin pelaajat oppivat strategista ajattelua ja suunnittelemaan siirtojaan saavuttaakseen pelin tavoitteet.

🎉 Täydellinen kaikenikäisille ja tilanteisiin: Sequence ei ole vain peli, vaan aktiviteetti, joka yhdistää ja viihdyttää perheitä ja ystäviä kaikissa tilanteissa rentoutuneista peli-illoista intensiivisiin kilpailuihin.

🎁 Anna lahjaksi iloa tuova lahja: Yksinkertaisten sääntöjensä ja syvien strategisten elementtiensä ansiosta Sequence on täydellinen lahja kaikille lautapelien ja haasteiden ystäville.

🌟 Koe ilo ja jännitys, jonka vain Sequence voi tarjota, missä jokainen siirto avaa uusia mahdollisuuksia ja luo muistoja, jotka kestävät koko eliniän!

Sequence Brädspel

Pohjoismainen suosikki – Sequence on yksi Pohjoismaiden rakastetuimmista peleistä..

Tutustu eri versioihimme Sequence-sarjassa

Sequence Original

Sequence Original on hauska korttipeli 2-12 pelaajalle, jossa sinun täytyy olla vastustajiasi ovelampi ja ensimmäisenä saada kaksi riviä, joissa on viisi samaa väriä olevaa merkkiä pelilaudalle!

Katso lisää
Sequence Brädspel
Sequence Stacks

Sequence Stacks, peli kuten tunnet sen, mutta twistillä. Pinoa korttisi yhteen pinoista ja yritä saada sekvenssi valmiiksi. Jokaisesta sekvenssistä saat vastaavan värisen pelimerkin! Pelaa strategisesti, käytä erikoiskorttejasi oikeaan aikaan ja voita peli!

Katso lisää
Sequence Junior
Sequence Junior

Sequence Junior on suosittu Sequence-pelikorttivariantti, joka sopii yli 3-vuotiaille lapsille. Peli sisältää pelilaudan, jossa on hauskoja eläinkuvituksia, sekä 42 pelikorttia, joissa on vastaavia eläimiä.

Katso lisää
Sequence Junior Paw Patrol

Tunnettu Sequence-peli on nyt saatavana myös Paw Patrol -versiona. Pelaa hauskaa ja strategista Sequence-peliä suosikkihahmojesi kanssa Paw Patrolista. Tässä Sequence Junior -version kortit on muutettu kuviksi Paw Patrol -sankareistasi, kuten Skyesta, Chasesta, Rubblesta ja monista muista!

Katso lisää