Etusivu Shop Pelimme Paco the Pony – Modimi

Paco the Pony – Modimi

  • Modimi on kestävä ja pedagoginen lelu, joka on kehitetty stimuloimaan lasten aisteja.
  • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön.
  • Ei vain opettavainen, vaan myös erittäin hauska leikkiä!
  • Suunniteltu lapsille 3 kuukaudesta 3 vuoteen asti.

 

 

Modimi on kestävä ja pedagoginen lelumerkki. Paco-poni sopii lapsille 3 kuukaudesta 3 vuoteen. Modimi-ponissa on rapisevaa kangasta, erilaisia pintoja ja heliseviä osia. Tuote on valmistettu kestävistä materiaaleista ja sopii intensiiviseen käyttöön. Modimi on erinomainen valinta vanhemmille, jotka etsivät korkealaatuista lelumateriaalia, joka on sekä hauska että opettavainen.

Paco on ylpeä poni, joka opettaa ystävilleen itsevarmuutta. Hänellä on pehmeä, rapiseva harja, 2 palikkaa keholle, 2 sarjaa vinkuvia jalkoja ja häntä.

Modimi on kestävä ja pedagoginen lelumerkki. Koiravaihtoehto sopii lapsille 3 kuukaudesta 3 vuoteen.

Tämä kestävä lelulinja on erityisesti suunniteltu lapsille 3 kuukaudesta ylöspäin ja tarjoaa turvallisen ja hauskan tavan stimuloida lapsesi aisteja. Modimi-lelut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu kestämään pitkään, jotta lapsesi voi nauttia niistä monta vuotta. Helisevien osien ansiosta lelut eivät ole vain opettavaisia, vaan myös erittäin hauskoja leikkiä.

Lelut on suunniteltu antamaan lasten käyttää aistejaan leikkiessään, mikä auttaa heitä kehittämään silmä-käsi-koordinaatiota, stimuloimaan kuuloaistia ja parantamaan tuntoaistia.

Paino 365 g (gramma)
Mitat 100 × 180 × 230 mm (millimetri)
Ikäsuositus

3+ kuukautta

Pelaajien lukumäärä

1

Peliaika

N/A

Viivakoodi

8720077289604