Etusivu Shop Pelimme Ellie the Elephant – Modimi

Ellie the Elephant – Modimi

  • Modimi on kestävä ja pedagoginen lelu, joka on kehitetty stimuloimaan lasten aisteja.
  • Valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu pitkäaikaiseen käyttöön.
  • Ei vain opettavainen, vaan myös erittäin hauska leikkiä!
  • Suunniteltu lapsille 3 kuukaudesta 3 vuoteen asti.

Modimi Ellie Elefantti on kestävä ja pedagoginen lelu. Elefantti sopii lapsille 3 kuukaudesta 3 vuoteen asti. Sen pehmeiden korvien ja helisevien osien ansiosta se ei ole vain opettavainen, vaan myös erittäin hauska leikkiä. Lelun avulla kehittyy silmä-käsi-koordinaatio, se stimuloi kuuloaistia ja parantaa tuntoaistia.

Modimi Ellie Elefantti on hieman ujo, mutta kun hänet oppii tuntemaan, hänellä on iso sydän. Hänellä on pehmeät korvat rypistyneellä kankaalla sekä osat kehosta, jalat ja häntä.

Modimi on kestävä ja pedagoginen lelumerkki. Koiravaihtoehto sopii lapsille 3 kuukaudesta 3 vuoteen asti.

Tämä kestävä lelulinja on erityisesti suunniteltu lapsille 3 kuukaudesta ylöspäin ja tarjoaa turvallisen ja hauskan tavan stimuloida lapsesi aisteja. Modimi-lelut on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista ja suunniteltu kestämään pitkään, joten lapsesi voi nauttia niistä monta vuotta. Helisevien osien ansiosta lelut eivät ole vain opettavaisia, vaan myös erittäin hauskoja leikkiä.

Lelut on suunniteltu antamaan lasten käyttää aistejaan leikkiessään. Tämä auttaa heitä kehittämään silmä-käsi-koordinaatiotaan, stimuloimaan kuuloaistiaan ja parantamaan tuntoaistiaan.

Paino 213 g (gramma)
Mitat 80 × 140 × 200 mm (millimetri)
Ikäsuositus

3+ kuukautta

Pelaajien lukumäärä

1

Peliaika

N/A

Viivakoodi

8720077289598